Nederland Zingt Dichtbij - Rivelino Rigters

12 december 2021, 11:40

Rivelino Rigters neemt Jurjen ten Brinke mee naar de gesloten jeugdinstelling Harreveld. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar met gedragsproblemen krijgen hier begeleiding. Rivelino geeft deze jongeren rapworkshops, waarin ze hun verhaal delen, negatieve ervaringen verwerken en talenten ontdekken. Want je kunt niets veranderen aan je verleden, maar je kunt wel iets doen om je toekomst te veranderen, weet Rivelino. Ooit was hij zelf namelijk een van die jongeren. Nu gebruikt hij zijn ervaring om jongeren te helpen met andere keuzes maken. Zijn verhaal wordt omlijst met veel muziek, zang en een Bijbelse overdenking.

Deze liederen gaan we zingen

  • God is getrouw
  • Wat vlied' of bezwijk'
  • Gouden belofte
  • Wat de toekomst brengen moge
  • Groot is uw trouw
  • Toekomst vol van hoop
  • Lucas 10 rap
  • God maakt vrij
  • Vernieuw Gij mij
  • Grote God die mij bevrijdt

Bekijk hier de liedteksten, uitvoerenden en meer informatie.

Voorproefje: Vernieuw Gij mij

Deze aflevering hoort bij:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: