Nederland Zingt - Uw liefde in de wereld (special)

16 april 2022, 17:55

Speciaal voor Pasen, de special 'Uw liefde in de wereld'. Want, dit is toch wel het krachtigste liefdesverhaal in de geschiedenis. In leven en lijden is Hij samen met ons. In de uitzending komen prachtige liederen voorbij, zoals 'Aan Uw tafel' van Sela, maar ook het altijd mooie overwinningslied 'U zij de glorie'. Tussendoor worden er mooie teksten voorgelezen. Zo leven we met elkaar toe naar Pasen! Een uitzending om heerlijk naar te luisteren of mee te zingen.

Deze liederen gaan we zingen:

  • Breng ons samen
  • Aan Uw tafel
  • Zie hoe Jezus lijdt voor mij
  • Hij kwam bij ons heel gewoon
  • U zij de glorie

Zie teksten en uitvoerenden hier.

Kijk 'Aan Uw tafel' hier alvast:

Aan Uw tafel - Nederland Zingt

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: