Nederland Zingt op Hemelvaartsdag

26 mei 2022, 09:12

Speciaal voor Hemelvaartsdag zendt Nederland Zingt een extra aflevering uit! In deze aflevering beleven we het verhaal van Hemelvaart samen met Jurjen ten Brinke die een prachtige overdenking deelt. Deze overdenking wordt omlijst door de zang van onder andere Mannenensemble Espressione samen met Tenira Sturm, het ADEM Project en Sela! We zingen samen 'Heer, ik hoor van rijke zegen', 'Groot is Uw trouw' en 'Toekomst vol van hoop.

Deze liederen gaan we zingen:

  • Laat ons samen één zijn
  • Heer wees mijn gids
  • Psalm 63 (Onder Uw vleugels)
  • Heer ik hoor van rijke zegen
  • Tienduizend redenen
  • Groot is Uw trouw
  • Heer wij kijken omhoog
  • Glorie heeft een naam
  • Goed is de Heer
  • Toekomst vol van hoop

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: