Nederland Zingt - Tussen Hemelvaart en Pinksteren

28 mei 2022, 17:55

Met deze aflevering kijken we terug op Hemelvaart en maken we ons klaar voor Pinksteren. Onbegrip maakt plaats voor hoop en verwachting, en dat horen we ook terug in de liederen. Er is gekozen voor een prachtige mix van liederen en artiesten. Zo horen we onder andere Circle of Friends met 'Heerser over alle dingen', Mozaiek Worship met 'Kroon Hem met gouden kroon', en ook Jafeth en Sifra Bekx komen voorbij met 'Vul dit huis met Uw glorie'. Het belooft een prachtige uitzending te worden. Maak je klaar om heerlijk mee te zingen!

Deze liederen gaan we zingen:

  • Wij moeten Gode zingen
  • Kroon Hem met gouden kroon
  • Heerser over alle dingen
  • Wij zijn Uw kerk
  • Kracht van Uw liefde
  • Vul dit huis met Uw glorie
  • Tienduizend redenen

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: