Dirigent Harm Hoeve over werken tijdens de lockdown: ‘Als ik niets te doen zou hebben, zou ik me laten omscholen’

Het is natuurlijk geen nieuws dat de coronacrisis een moeilijke tijd is voor muzikanten. Ook dirigent en organist Harm Hoeve heeft minder werk sinds de eerste coronamaatregelen vorig jaar maart van kracht gingen. Gelukkig kijkt Harm vol vertrouwen naar de toekomst.

In deze video vertelt Harm over zijn werk van de laatste maanden en over welk lied hem vertrouwen geeft in deze tijd.

Lukt het niet om deze video af te spelen? Klik dan hier voor hulp!

Harm Hoeve bij Nederland Zingt

In december en januari is Harm Hoeve met zijn ensemble 'Vocals of Hope' te zien bij Nederland Zingt. Met Kerst zong Vocals of Hope bijvoorbeeld dit prachtige lied, samen met het ensemble Men of Hope, onder leiding van Martin Mans. 

Ook interessant

Speel muziek af