Ga naar submenu Ga naar zoekveld

9 november nieuw Nederland Zingt Event!

13 april 2024 · Leestijd 2 min

Wat is het goed om elkaar te ontmoeten en met elkaar te zingen tot eer van God. Dat doen we bij Nederland Zingt het liefst met jou en met honderden mensen samen! 9 november is het volgende Nederland Zingt Event. Dit keer gaan we naar Sneek!

Foto: Handy Tims

We gaan zingen in de Martinikerk. De kaartverkoop start 1 mei. En de komende maanden maken we alle informatie over dit event, zoals de artiesten, bekend via Facebook en Instagram en de gratis Nederland-Zingt nieuwsbrief.

Mis niks, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen en als eerste op de hoogte zijn van de start van de kaartverkoop? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Eens per week ontvang je dan het muzikale nieuws in je mailbox, waaronder bemoedigende video's en informatie over opnames. Schrijf je in door op de knop hieronder te klikken.

Gratis nieuwsbrief ontvangen

Feest in Deventer

Zaterdag 13 april 2024 was het feest in Deventer, daar zongen we samen tot eer van God. De komende weken zullen we de liederen die we daar met elkaar zongen, delen op Facebook, Instagram en Youtube. Nu al is er al een aftermovie te zien op ons Youtube-kanaal. Bekijk de video hieronder.

Abonneer op Youtube-kanaal voor meer Nederland Zingt

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--