Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Aanstaande zaterdag bij Nederland Zingt: ‘Het Laatste Lied’

17 november 2021 · Leestijd 2 min

Zaterdag 20 november staan we in onze uitzending stil bij de mensen die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn. En dat doen we samen met ‘Het Laatste Lied’. Het Laatste Lied is een christelijk platform voor live muziek tijdens uitvaarten, rouwdiensten en begrafenissen. Al vele christelijke artiesten en muzikanten hebben zich bij dit platform aangesloten, denk aan Sera van der Vijver, Rik Jan Schilder, Talitha Nawijn en Hanjo Visser.

Initiatiefnemers van Het Laatste Lied zijn muzikanten Jafeth en Sifra Bekx. Zij schrijven: ‘We hebben de afgelopen jaren mogen ervaren wat een troost, hoop en liefde er uitgaat van muzikale begeleiding tijdens een uitvaart. Het biedt troost te weten dat uw dierbare thuis is bij de Hemelse Vader. …Dit geeft een begrafenis een hoopvol en dankbaar karakter. Het (samen) bezingen van Gods liefde en trouw draagt bij aan een bijzonder moment van dankzegging tijdens een uitvaart.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Uitzending 20 november

Jafeth en Sifra Bekx zullen allebei te zien zijn in onze uitzending van 20 november. Zij worden begeleid door Pip Alblas (gitaar en zang) en Hans Stolk (cello). Er zullen bekende liederen klinken zoals ‘Wat de toekomst brengen moge’ en ‘Stil’, maar ook eigen liederen van Het Laaste lied zoals ‘Dwars door alle tranen heen’.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Nederland Zingt – Zaterdag 20 november – 18:10 uur – NPO 2 en YouTube

--:--