Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Bekijk hier een video van het nieuwste project van Jafeth en Sifra Bekx!

24 augustus 2022 · Leestijd 2 min

Jafeth en Sifra Bekx ken je misschien nog wel van onze uitzending afgelopen afgelopen november met hun initiatief 'Het Laatste Lied'. Nu zijn zijn een nieuw initiatief gestart, en dat heeft alles met baby's en kinderen te maken!

Het nieuwste muzikale initiatief van Jafeth en Sifra heet 'Het Eerste Lied'. Bij dit platform kun je christelijke kinderliederen bestellen die je bijvoorbeeld als kraamcadeau kunt geven. Je kunt de naam van het kindje opgeven voor wie het is, en dit wordt dan in het lied verwerkt. Daarnaast is er een zogeheten 'hemellied' beschikbaar, die speciaal is bedoeld voor ouders die een kindje zijn verloren. Dit lied heet 'Tot straks bij God'. Sifra zegt hierover: “Wij geloven dat het lied ‘Tot straks bij God’ tot een blijvende herinnering mag zijn voor de nabestaanden van een overleden kindje. Het lied omschrijft het intense gemis van een kindje, met daarbij ook het verlangen naar het weerzien van elkaar, straks in de hemel. Dit lied geeft hoop en moed tot aan Gods grote dag". 

Jafeth en Sifra Bekx startten een aantal jaar geleden met het platform JES music, waarmee zij muziek op bruiloften verzorgen. In 2021 begonnen zij het initatief 'Het Laatste Lied', dat muziek begeleidt met uitvaarten. Daarnaast zijn Jafeth en Sifra actief in de worshipband InSalvation.

Luister hier een preview van 'Zegenliedje'

Een van de nieuwe liederen van 'Het Eerste Lied' is 'Zegenliedje'. Daarvan kun je hier vast een stukje beluisteren! Meer informatie over dit platform vind je op heteerstelied.nl

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--