Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De eerste artiest voor het Nederland Zingt event is bekend: Mannenkoor de Gouwestem!

6 september 2023 · Leestijd 2 min

Met trots kondigen we de eerste artiest voor het Nederland Zingt Event aan! En dat is niet zomaar één! Het grootste mannenkoor van Nederland komt namelijk met ons zingen tijdens het event in Leiden. Onder de enthousiaste leiding van Martin Mans zingen ze samen met de bezoekers van het event prachtige liederen, zoals 'Lichtstad met Uw Paarlen Poorten. Zing jij ook mee?

Over Mannenkoor de Gouwestem

De Gouwestem is een christelijk mannenkoor uit Waddinxveen. Een mooi dorp aan de rivier de Gouwe, vandaar de naam 'De Gouwestem'. Met zo'n 200 leden zijn ze momenteel het grootste mannenkoor van heel Nederland! Wat een eer om ze bij het Nederland Zingt Event te hebben. Momenteel zijn ze al druk in de weer om te repeteren voor deze dag en hebben ze er ongelofelijk veel zin in!

De getalenteerde Martin Mans is de dirigent. Zo bereidt hij alle repetities voor en kan hij niet alleen zingen, maar ook feilloos spelen op het orgel! In eenheid zullen ze hun prachtige zangkunsten laten horen op het Event, ter ere van God. Wij kunnen niet wachten tot het 11 november is! 

Beluister hieronder alvast hoe mooi ze klinken met 'O, wat een dag'

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het Nederland Zingt Event in Leiden

Op zaterdag 11 november vindt de tweede editie van het Nederland Zingt Event plaats in de Hooglandse kerk in Leiden. We komen samen om te zingen, God te aanbidden en elkaar te ontmoeten.

Binnenkort maken we weer een nieuwe artiest(en) bekend. Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws over het Nederland Zingt Event in Leiden of meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Reserveer hier je tickets! Kijk hier voor meer informatie over het Event

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--