Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De kerstuitzendingen van Nederland Zingt op een rijtje

17 december 2020 · Leestijd 2 min

Juist nu we rond de feestdagen in een lockdown zitten, kan het heerlijk zijn om thuis vanaf de bank de mooiste kerstliederen te zingen. Kijk daarom met Kerst naar Nederland Zingt. In dit artikel lees je precies welke uitzending je wanneer kan kijken. Alle uitzendingen zijn te zien op NPO 2.

Vrijdag 25 december – Eerste Kerstdag - 9:00 uur

NZ_Rotterdam_2019_WJB_4786__c_willemjandebruin_2500px

Op Kerstochtend is er een 50-minuten durende special van Nederland Zingt op NPO 2. We zien nieuwe opnames vanuit de EO. Maar we zien ook oude, vertrouwde beelden die vorig jaar in Rotterdam zijn gemaakt. Vanuit een volle Laurenskerk worden de prachtigste kerstliederen gezongen. 

Zaterdag 26 december - Tweede Kerstdag - 18:10 uur

Op Tweede Kerstdag zie je een korte herhaling van de Kerstspecial. Zo kan je beide kerstdagen uit volle borst bekende kerstliederen zingen. Deze uitzending is niet alleen te zien op televisie, maar ook op YouTube. Praat dus gezellig mee in de chat! 

Zondag 27 december - 11:45 uur

Ricardo_NZDB

In deze uitzending van Nederland Zingt Dichtbij zien we het verhaal van Ricardo. Hij werd als baby te vondeling gelegd in Jeruzalem. Nederlandse ouders adopteerden hem. Nu is Ricardo muzikant. Jurjen gaat bij Ricardo langs in Harderwijk en gaat met hem en zijn vrouw Benthe in gesprek.

Online

Wil je het thuis gezellig maken met kerstmuziek? Zet dan bijvoorbeeld eens een afspeellijst aan van onze website. Verder delen wij rond de feestdagen, net als altijd, natuurlijk weer de mooiste christelijke muziek via onze site, Facebook en Instagram. Zo wordt het dit jaar in ieder geval een muzikale Kerst!

--:--