Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kippenvel: muzikant maakt schitterend koor van concertpubliek!

19 april 2024 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wat is het krachtig als mensen samen zingen. Soms kun je stilgezet worden bij de schoonheid van Gods schepping wanneer je in het bos de vogels hoort fluiten, zeker in de lente. Wanneer mensen samen zingen ervaar je soms iets soortgelijks en dat kan je op de meest onverwachte momenten overkomen. Bijvoorbeeld als zanger en muzikant Jacob Collier tijdens zijn concert spontaan het publiek in harmonie laat zingen, dan wordt er iets van Gods grootheid zichtbaar. Dat is te zien in bovenstaande video.

Romeinen 1 vers 20 leert ons: God is wel onzichtbaar, maar uit alles wat Hij geschapen heeft, blijken zijn eeuwige kracht en goddelijkheid. Gods schepping laat dus iets van Zijn kracht en goddelijkheid zien. Zo mogen we ook naar de gaven die Hij in de mens gelegd heeft kijken, één van die gaven is zang en hoe mooi is het als we dat samen doen.

Het maakt ook dat mensen die niet gelovigen zich gewaar kunnen worden van God, zo onthult het tweede deel van vers 20: Want sinds het ontstaan van de wereld is zijn bestaan duidelijk te herkennen uit wat Hij gemaakt heeft. Daarom hebben de mensen geen enkele verontschuldiging. Hoe mooi is het om te weten dat God zich op tal van manieren door Zijn schepping heen aan de wereld openbaart!

--:--