Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deze zangeres zingt zaterdag in onze live-uitzending

16 september 2020 · Leestijd 3 min

Maak kennis met Amanda Lock. Zij zal met ons zingen over het thema 'hoop en vrede'. Maar waar kennen we deze zangeres en aanbiddingsleider ook alweer van?

De kracht van aanbidding

Tijdens het festival Soul Survivor ervaarde Amanda voor het eerst de kracht van aanbidding, vertelt ze aan Visie. ‘Ik keek mijn ogen uit in de samenkomst: al mijn leeftijdsgenoten waren serieus God aan het aanbidden.’ Daar werd ze door geraakt. ‘Achteraf zie ik dit als de start van mijn persoonlijke relatie met God. Tot die tijd had ik het geloof altijd gezien als iets van mijn ouders. Door dat festival ging er bij mij echt een knop om.’

Groeiend verlangen

‘Ik wil mensen ten diepste meenemen naar het Vaderhart van God. Dat is voor mij waar het om draait. Mijn diepste verlangen is dat jongeren en ouderen Gods liefde echt leren kennen’, vertelt Amanda aan ditzelfde blad.  Ze voelt zich geroepen tot het leiden van aanbidding en heeft een groeiend verlangen om aanbidding te zien opbloeien in de kerken van Nederland.

Je kunt Amanda kennen van...

Amanda zingt tegenwoordig in de BEAM worshipband en tijdens de BEAM-kerkdiensten. Toen ze 18 was zong ze als achtergrondzangers in de Soul Survivor Band. Later zong ze ook mee in de bang van jeugdkerk Baan7 in Aalsmeer en speelde ze enkele zomers mee tijdens de dienst op vakantiepark De Betteld. Je kunt haar ook kunnen van Schrijvers voor Gerichtigheid, Psalmen voor Nu en het Vreemdelingencollectief. Tot slot draagt ze ook haar steentje bij aan een nieuw muziekcollectief: Adem. En we kennen haar natuurlijk ook van Nederland Zingt!

Amanda is al eens eerder te zien geweest bij Nederland Zingt. Zo zong ze het lied: Maak ons hart onrustig tijdens de Nederland Zingt Dag 2018:

Wil je meer weten?

Leer Amanda nog beter kennen door hieronder verder te lezen.

klik hier om verder te lezen

Heb jij een vraag voor Amanda?

Misschien heb je, na het lezen van dit artikel, een leuke vraag voor Amanda Lock? Laat het ons weten via nederlandzingtonline@eo.nl en wie weet wordt jouw vraag beantwoord in de uitzending. En vind je het leuk om zelf deze vraag te stellen? Zet dan je Skype-gegevens erbij in de mail.

--:--