Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eindelijk is het bekend: Sela heeft een nieuwe zanger en pianist!

28 september 2022 · Leestijd 2 min

We hebben er even met spanning op moeten wachten, maar er is eindelijk bekend wie de nieuwe pianist en zanger van Sela worden... De zoektocht heeft twee nieuwe en verrassende namen opgeleverd. Lees in dit artikel gauw verder!

Het persbericht afkomstig van Sela:

De namen van nieuwe Sela-muzikanten zijn bekend! Per januari 2023 wordt Lars Gerfen (37) de nieuwe Sela-zanger en Arnold Dekker (24) de nieuwe Sela-pianist. Zij nemen het stokje over van Frans Korpershoek en Adrian Roest die na jarenlange inzet afscheid nemen van de band.

Over Lars en Arnold

Lars is bij het publiek mogelijk bekend als christelijke singer-songwriter, hij maakt nu de overstap naar Sela. Hij zegt zelf hierover: "Van alleen bezig naar een groep, een band is een hele switch. Ik heb er een tijd over nagedacht maar heb er heel veel zin in. Mooi ook om verder vorm te mogen geven aan de missie van Sela." Met zijn katholieke achtergrond is Lars een waardevolle toevoeging aan de veelkleurigheid van de groep.

Pianist Arnold combineert zijn passie voor muziek met een studie theologie. Hij speelde al op jonge leeftijd als organist in de PKN-gemeenten van de St. Joriskerk in Amersfoort en de Oude kerk van Delft. Arnold: "Het snijvlak van muziek en theologie vind ik fantastisch leuk en dat kan ik mooi combineren bij Sela."

De bandwissel

De bandwissel vindt begin januari 2023 plaats tijdens een online concert voor de Vrienden van Sela. Sela in huidige bezetting is nog te zien tot eind oktober, kaarten verkrijgbaar via www.sela.nl/concerten.

Lars en Arnold stellen zich in een video voor:

Bekijk dit enorm leuke filmpje waarin Lars en Arnold zich voorstellen, ook aan de hand van wat leuke vragen:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--