Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Geniet na van het Nederland Zingt Event in Deventer met deze samenvatting!

13 april 2024 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

We zijn er stil van! Overweldigd door wat God ons gaf vandaag. We mochten Hem samen lof zingen in een bomvolle Lebuinuskerk in Deventer. Tot twee keer toe. Voor iedereen die er niet bij kon zijn en voor iedereen die deze dag onvergetelijk vond, hebben we een samenvatting gemaakt.

Het thema van de dag was 'Open mijn ogen'. We zongen met elkaar liederen als 'Hij die de blinden weer doet zien', 'Abba Vader', 'Happy day' en 'Toekomst vol van hoop'. Jurjen ten Brinke spreekt over het oermoment met God. Laten we daar vaker naar teruggaan. We kunnen soms zo verstrikt raken in details, maar het wonder van God die jou ogen opende blijft. En dat is iets om dankbaar voor te zingen!

Op TV

Dit is slechts een samenvatting van 2,5 uur samenzijn. De komende weken volgen op ons YouTube-kanaal alle liederen die we vandaag met elkaar gezongen hebben. Zorg dat je je abonneert op ons kanaal, als je niks wilt missen.

En natuurlijk volgen er ook speciale tv-uitzendingen geheel in het teken van deze dag: op zaterdag 11 mei (17.45 uur) en op zondag 12 mei (11.00 uur) op NPO 2. We wensen je veel kijkplezier!

Abonneer op YouTube-kanaal Nederland Zingt

Datum volgende event: 9 november

En laatst: Op zaterdag 9 november hopen we elkaar weer zingend te ontmoeten. Dit keer gaan we naar de Martinikerk in Sneek. Reserveer deze datum alvast in je agenda. En schrijf je in voor de Nederland-Zingt nieuwsbrief! Dan krijg je vanzelf een seintje als de kaartverkoop start.

Inschrijven voor de gratis Nederland Zingt Nieuwsbrief

De samenvatting is nu te zien op Youtube en bovenaan de video in dit artikel.

--:--