Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hier vind je de leukste festivals en conferenties voor deze zomer

24 mei 2023 · Leestijd 3 min

Ons eigen seizoen loopt ten einde en de herhalingen van Nederland Zingt starten dit weekend. In september zijn wij weer met nieuwe afleveringen terug te zien op tv. Maar, er is in Nederland gelukkig genoeg te doen deze zomer! Bekijk onze tips hieronder..

Opwekking

Aankomend Pinksterweekend is alweer voor de 53e keer Pinksterconferentie Opwekking. In Biddinghuizen verzamelen zich vanaf a.s vrijdag t/m maandag tienduizenden mensen om te kamperen, en tegelijkertijd te genieten van een prachtig programma voor kinderen, tieners, jongeren en volwassenen. Ben jij er ook bij dit jaar?

Ga naar de website van Stichting Opwekking

Zingen in de zomer

Vanaf medio juli tot eind augustus vindt ook 'Zingen in de zomer' plaats. Elke week zijn er zangavonden en orgelconcerten die worden georganiseerd op Urk. In samenwerking met de Urker koren, en bijvoorbeeld ook Martin Mans.

Klik hier voor de agenda van Zingen in de zomer

De Betteld

Op camping de Betteld in Zelhem is de hele zomer van alles te doen! Vanaf het begin van de zomervakantie kun jij elke week op de camping genieten van een nieuw programma met spreker en fijne muziek. Check de agenda om te zien wie wanneer spreekt, en boek gelijk je weekje weg! 

Goed nieuws: Voor de kinderen en tieners is er altijd genoeg te doen, zoals de Royal Adventure weken die ook weer elk jaar op de Betteld plaatsvinden.

Ga hier naar de agenda pagina van de Betteld
laura-pluth-RMicIhNOOIg-unsplash

New Wine

Elk jaar ontmoeten zo'n zesduizend christenen elkaar tijdens de New Wine Zomerconferentie. Dit jaar vindt de Zomerconferentie plaats van 22-28 juli. Men inspireert elkaar en gaat op ontdekking naar meer van de Heilige Geest. Misschien wel iets voor jou? 

Klik hier voor meer info over New Wine

Zingen in de kerk

hier vind je een aantal super leuke concerten, waarvan ook een aantal deze zomer plaats vinden! Zo staan bijvoorbeeld o.a. The Psalm Project, Martin Mans en Gerald Troost vermeld op de website.

Klik hier om gelijk naar de concertagenda te gaan

Graceland Festival

Van 17 tot 20 augustus vindt ook weer het Graceland Festival plaats, met sprekers, muziek en verschillende workshops. Je wordt uitgedaagd om de diepte in te duiken en er komen allerlei alledaagse thema's voorbij. Graceland is de plek voor al je vragen!

Ga naar de website van het Graceland Festival

Meer muziek in jouw inbox?

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--