Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Indrukwekkend lied met een nog indrukwekkendere videoclip: I speak Jesus

De video vertelt van een wonder na 7,5 jaar onvruchtbaarheid

10 februari 2023 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Muziek vertelt een verhaal. Dat ervaren we zo vaak bij de liederen van Nederland Zingt. Maar in andere christelijke muziek gaan veel mooie verhalen schuil. Zo ook bij I speak Jesus. Dit lied vertelt een krachtig verhaal over het verkondigen van de naam van Jezus over elk probleem waarmee we te maken kunnen krijgen.

De band Newsboys vertelt het verhaal niet alleen zingend, maar ook in de bijbehorende videoclip. Je ziet daar het verhaal van Trent en Jordie. Het echtpaar moest heel lang wachten op een wonder: een zwangerschap. Maar liefst 7,5 jaar worstelden ze door onvruchtbaarheid. Dat deden ze niet door stil af te wachten, maar door trouw en volhardend te blijven bidden.

Het verhaal is een prachtig voorbeeld van wat er in het lied wordt verteld. De bandleden schrijven erover: "De tekst van I Speak Jesus is een verklaring van de naam van de Koning der Koningen over elk aspect van ons leven. Ons gebed is dat het je aanmoedigt om de naam van Jezus uit te spreken over je eigen families, verdriet, angsten en zorgen."

Nederlandse versie

Houd je meer van Nederlandstalige muziek? Beluister dan hier de vertaling van het lied door Opwekking!

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Kopafbeelding: Facebook Newsboys

--:--