Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kinga Bán zingt samen met haar kinderen deze prachtige psalmen-medley

22 mei 2019 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wat een indrukwekkende video: Kinga zingt samen met haar kinderen deze "Psalmen Medley". De medley bestaat uit de drie psalmen die Kinga voor haar kinderen zong. De Medley is een mix van Psalmen voor nu 16 (Ik val niet uit zijn hand), Psalm 91 Sela (Mijn toevlucht) en Psalmen voor nu 23 (Uw rust in mijn wereld).

Nieuw album samen met de kinderen

Schermafbeelding_2019-05-22_om_12.14.34

Op haar nieuwste album (Wij. Samen!) zingt Kinga samen met haar kinderen. Op haar site staat: 'Het album is ontstaan vanuit de passie die Ike, Liva, Kene en Kinga met elkaar delen voor het samen zingen. Het begon eenvoudig aan de keukentafel met pen en papier: samen liedjes maken. Gewoon omdat het leuk is om te doen. Van schrijven kwam opnemen en toen… toen was het te mooi om voor hen alleen te houden. Uitdelen dus! Meer wij en meer samen.'

Kinga Bán special

Ter nagedachtenis aan Kinga Bán heeft Nederland Zingt een speciale online uitzending samengesteld met liederen die ze zong tijdens een Vrienden Van Nederland Zingt concert in november 2018. Het was een indrukwekkend moment, waar Kinga praat en zingt over het afscheid dat eraan komt én de hoop die ze ervaart bij God. Bekijk hem hier terug.

--:--