Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kom Kerstliederen zingen bij tv-opnames van Nederland Zingt!

Een samenwerking met Muzikale Klanken

22 november 2023 · Leestijd 2 min

Kun je ook niet wachten op Kerst? Kom dan naar onze Kerst-samenzangavond op zaterdag 2 december in Brielle. Het beloofd een bijzondere avond te worden in de prachtige Sint Catharijnekerk.

Bestel je kaartje voor de Samenzangavond in Brielle hier

'Komt allen tezamen', 'Go tell it on the mountain' en 'Ere zij God'. Het zijn een paar titels van prachtige Kerstliederen die zullen klinken. Tijdens deze samenzangavond worden er tv-opnames gemaakt voor Nederland Zingt op Zondag. Op 1ste Kerstdag wordt deze Kerst-kerkdienst uitgezonden op tv, om 10.00 uur op NPO2.  Deze Kerst samenzangavond is een samenwerking van Muzikale Klanken en EO Nederland Zingt.

Bijzondere muzikanten

Op deze avond zijn er bijzondere gasten aanwezig. De algehele leiding van de avond is in handen van dirigent Peter Overduin. Arjan Huizer zal de samenzang begeleiden op de piano, Jan Peter Teeuw zal de samenzang begeleiden op het orgel, Lise de Munck speelt fluit en Chloë Elsenaar de viool. Daarnaast zal zanggroep Cantus Lux Aeterna haar muzikale medewerking verlenen en diverse bekende liederen vertolken. De aanvang is om 19.00 uur.

Tickets

Kaartjes zijn op basis van een vrijwillige bijdrage, vanaf 7,50 euro. Zien we u en jou op 2 december? Meer weten? Kijk dan voor meer informatie en tickets op www.samenzangavond.nl.

Poster-Facebook[82]
--:--