Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Martin op verzoek - Deel 3

3 juni 2020 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Van een prachtige psalm tot Opwekkingsliederen. Er komen weer vier bekende samenzangliederen voorbij in deze medley van Martin Zonnenberg. Geniet van de mooie orgelklanken en zing ook vooral mee!

Als eerste horen we in de medley ‘Genade zo oneindig groot’, in het Engels kennen we dit lied natuurlijk als ‘Amazing Grace’. Dit lied heeft Corrie speciaal aangevraagd voor haar man. Het heeft hem gesteund toen hij na meerdere herseninfarcten en een revalidatieperiode weer thuis kwam. Wat is het toch bijzonder om te horen over de kracht van liederen!

Ingrid had ‘Er is een God die hoort’ aangevraagd: het lievelingslied van haar vader. Ook Carolien en Leny hebben dit lied aangevraagd. 

Het derde lied dat we horen is ‘Abba Vader’ en is onder meer aangevraagd door Gré, Anneke en Simon. Een lied dat al jaren mee gaat, maar altijd mooi blijft. 

Via Facebook kregen we onder anderen van Nora het verzoek om Psalm 68:10 te laten horen: ‘Geloofd zij God met diepst ontzag! Hij overlaadt ons, dag aan dag, met zijne gunstbewijzen.’ Een geweldige liedtekst om de medley mee af te sluiten!

--:--