Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Middageditie Event Sneek uitverkocht, koop nu je kaarten voor de avond!

6 juni 2024 · Leestijd 2 min

Het is weer snel gegaan met de kaartverkoop van het Nederland Zingt Event. Dit keer gaan we naar Sneek en wel op 9 november 2024. De kaartjes voor de middageditie zijn inmiddels uitverkocht. Voor de avondeditie zijn nog wel kaarten beschikbaar. Van harte welkom!

Kaarten bestellen

We nodigen je van harte uit voor het tweede Nederland Zingt Event in 2024! Op 9 november gaan we samen zingen en God groot maken in de prachtige Martinikerk in Sneek. Ben jij erbij?

Gratis ticket

Als vriend van Nederland Zingt kun je nu een gratis ticket bestellen. Je betaalt alleen €3,50 boekingskosten. Wil je Vriend van Nederland Zingt worden en een gratis ticket ontvangen? Klik dan hier. Je bent al vriend voor 5 euro per maand. Ben je geen vriend van Nederland Zingt, dan kost een kaartje 30 euro. Er zijn ook voordelige kindertickets.

Middag en avond

Er is een middag- en een avondeditie waar je tickets voor kunt bestellen. De middageditie start om 14.30 uur en de avondeditie start om 19.30 uur. Het programma is nagenoeg gelijk, dus we adviseren om voor de middag óf de avond te kiezen. Wees er snel bij want vol = vol.

Thema en artiesten

De voorbereidingen voor het Event zijn momenteel in volle gang. De komende tijd maken we via onze Nieuwsbrief, Facebook, Instagram en onze website meer nieuws bekend, bijvoorbeeld over het thema en wie de artiesten zijn. Dus zorg dat je ons volgt.

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

21 juni - Opnamedag Katwijk aan zee

Lees ook over:

21 juni - Opnamedag Katwijk aan zee
--:--