Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nagenieten! De samenvatting van het Nederland Zingt Event in Leiden

19 november 2023 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wat een dag was het! Het Nederland Zingt Event in de Hooglandse Kerk in Leiden. Met honderden mensen samen zingen. Dat klonk prachtig. Een emotioneel samenzijn ook, met een lach en af en toe een traantje. Want waar mensen samen zingen, gebeurt iets bijzonders!

Foto: Handy Tims 

Geniet na van het Nederland Zingt Event op 11 november 2023 in Leiden. Zet deze compilatie aan en zing nog een keer mee met de prachtige bekende en nieuwe lieden die vandaag klonken.

Wij delen de liefde

Tijdens het event zongen we bekende en nieuwe liederen die ons verbinden. Denk aan 'Ik zal er zijn', 'Jezus overwinnaar' en 'Psalm 121'. De samenzang was een mooie mix van liederen uit verschillende christelijke tradities, van Psalmen tot Opwekkingsliederen. Met het orgel en met band. Samen zongen we tot eer van één liefdevolle Vader. Samen geloven we. 

Het thema van het Nederland Zingt Event in Leiden was 'Wij delen de liefde'. Voorganger en EO-presentator Jurjen ten Brinke stond met ons stil bij de betekenis daarvan. Zijn boodschap: Over het delen van Gods liefde moet je niet te veel denken, je moet het vooral doen!

Op de hoogte blijven

Heb je genoten van het event of de video hierboven en wil je op de hoogte blijven van wat Nederland Zingt doet en wanneer het volgende event is? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Liever een mail ontvangen? Dat kan ook. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Bekijk de samenvatting in de video bovenaan dit artikel. 

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--