Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nederland Zingt Dag 2020 gaat niet door

9 juli 2020 · Leestijd 2 min

De afgelopen weken werd het al regelmatig gevraagd: ‘Kan de Nederland Zingt Dag nog wel doorgaan?’ Helaas moeten we jullie nu vertellen dat de Nederland Zingt Dag 2020 op 7 november noodgedwongen wordt afgelast. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een groot evenement te organiseren en ook niet om samen te zingen.

We vinden het natuurlijk enorm jammer dat de Nederland Zingt Dag niet door kan gaan. Toch moest deze keuze gemaakt worden, dit in het belang van de gezondheid van de bezoekers en alle medewerkenden.

Volgend jaar

Of de Nederland Zingt Dag in april 2021 wel door kan gaan, is nog onzeker. We houden alle ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten. Zodra er meer duidelijkheid is over het evenement, stellen we iedereen natuurlijk op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Geld terugvragen

Mensen die al een ticket voor de Nederland Zingt Dag hebben gekocht, kunnen hun geld terugvragen via deze site. Iedereen die een kaartje had gekocht, heeft van ons hierover persoonlijk bericht gehad.

Het is ook mogelijk om het bedrag van de tickets (deels) om te zetten in een donatie aan de EO. Hiermee kan de EO gemaakte kosten gedeeltelijk financieren, maar natuurlijk ook de programma’s blijven maken die getuigen van Gods liefde en het Evangelie. 

Vragen

We begrijpen dat je misschien nog wat vragen hebt naar aanleiding van dit bericht. Bekijk hier de veelgestelde vragen, om te zien of jouw vraag daar beantwoord wordt.

We blijven samen zingen

Ondanks dat de Nederland Zingt Dag niet doorgaat, hopen we dat we toch samen kunnen blijven zingen vanuit huis. Elke zaterdag en zondag kan je natuurlijk Nederland Zingt op televisie zien, en online kan je door blijven zingen op onze website en op ons YouTube-kanaal. Ook al zijn de omstandigheden nu anders dan normaal; zingen blijft ons altijd hoop en bemoediging geven!

--:--