Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nederland Zingt en PKN slaan handen ineen voor 5 Kerstconcerten: jij kan erbij zijn!

8 december 2022 · Leestijd 2 min

Nederland Zingt en de Protestantse Kerk Nederland (PKN) gaan samenwerken. In de aanloop naar Kerst organiseren zij samen 5 samenzangconcerten met de bekende christelijke artiesten Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon. En jij kunt hierbij zijn! Lees snel verder hoe.

De samenzangconcerten hebben als thema ‘Samen zingend naar Kerst’ en worden gehouden in vier monumentale kerken: de Grote Kerk in Sliedrecht (15 december), de Grote Kerk in Harderwijk (17 december), de Flambou in Surhuisterveen (18 december), de Grote Kerk in Vollenhove (19 december) en de Grote Kerk in Middelharnis (23 december). Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon, begeleid door een combo samengesteld uit professionele muzikanten, zingen samen én met het publiek bekende en onbekende kerstliederen. 

Lage entree en breed toegankelijk

De samenzangconcerten zijn breed toegankelijk. De entreeprijs (7,50 voor volwassenen en 3,50 voor kinderen) biedt zoveel mogelijk muziekliefhebbers de kans om erbij te zijn. De avonden beginnen om 20.00. Tijdens de concerten is er kort aandacht voor de schrijnende situatie van vluchtelingenkinderen in Griekenland, het kerstproject van Kerk in Actie. 

Vanuit de Protestantse Kerk worden de concerten georganiseerd door Zingen in de Kerk, het muzikale programma van deze kerk. Aan Zingen in de Kerk is een groot aantal bekende en minder bekende christelijke artiesten verbonden die door kerken het hele jaar door gratis geboekt kunnen worden.

Tijdens deze concerten vinden audio-opnames plaats die ook te horen zullen zijn bij de radioprogramma's Groot Nieuws en De Muzikale Fruitmand (NPO Radio 5). In 2023 zullen er ook TV-opnames plaats gaan vinden.

Bestellen

Wil je graag een van de samenzangconcerten bezoeken? Klik dan hier

--:--