Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nederland Zingt Event vervangt huidige vorm Nederland Zingt Dag

16 februari 2023 · Leestijd 2 min

Afgelopen jaar beleefden we de 19e editie van de Nederland Zingt Dag. Het was een prachtige dag waarbij we met 6.500 bezoekers genoten van het samen zingen! Deze dag werd financieel mede ondersteund door de vrienden van Nederland Zingt. Ondanks hun trouwe steun is de uitdaging te groot om deze dag te blijven bekostigen, zonder opnieuw de toegangsprijs te verhogen. De Nederland Zingt Dag gaat daarom niet meer door in de vorm zoals we die kennen.

Ontmoetingen blijven

We vinden dit ontzettend jammer! Samen zingen en elkaar ontmoeten zijn nog steeds onverminderd belangrijk. Daarom kiezen we er dit jaar voor om twee evenementen te organiseren. Deze zijn wat minder massaal dan de Nederland Zingt Dag, maar samen zingen en samen geloven staan nog steeds voorop.

Arjan Lock vertelt erover: “Wat ik mooi vind aan deze nieuwe vorm is dat we nog meer het land in gaan. Naast de opnamedagen met publiek in verschillende kerken kan je nu zowel in het voorjaar als het najaar op een evenement genieten van samenzang, overdenkingen en prachtige muziek.”

Nederland Zingt event

Op zaterdag 13 mei vindt de eerste editie van het Nederland Zingt Event plaats in de Grote Kerk van Apeldoorn. Op deze schitterende locatie zal de samenzang extra mooi klinken. Gor Khatchikyan spreekt tijdens het even over het thema ‘Maak ons één’.

Op 1 maart start de kaartverkoop via www.nederlandzingt.eo.nl. Je kunt kiezen om je aan te melden voor het ochtend- of voor het middagprogramma. Vrienden van Nederland Zingt krijgen 50% korting op een ticket. We hopen velen van jullie te mogen ontmoeten op 13 mei!

Koop hier je kaarten

Heb je nog geen kaartjes gekocht? Doe dat dan gauw, de middag is al helemaal uitverkocht!

Naar de kaartverkoop

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het niet doorgaan van de Nederland Zingt Dag. Of dat je juist benieuwd bent naar meer informatie over het evenement op 13 mei.

Bekijk de veelgestelde vragen
--:--