Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vrijdag 10 mei: Nederland Zingt op Strandheem Festival, kom ook en zing mee!

10 mei 2024, 14.00 uur

9 mei 2024 · Leestijd 2 min

We gaan samen zingen op het Strandheem Festival, hét christelijke festival van het Noorden! Dit muziekfeest vindt plaats van 9 tot 12 mei 2024. Nederland Zingt verzorgt op de vrijdag, 10 mei, een heus event met een prachtig twee uur durend samenzang-programma. Van harte welkom om hier bij te zijn!

Deze middag gaan we God groot maken, zoals je van Nederland Zingt gewend bent. De artiesten zijn Remko Harms, Ann Michelle Lee en Chapter 4. Presentatie is in handen van Henk van Steeg. We gaan samen prachtige liederen zingen: Johannes de Heer, Psalmen, opwekkingsliederen en meer. Sluit ook aan en zing mee! We beginnen om 14.00 uur.

Zo'n 14.000 mensen komen tijdens Hemelvaart naar het Strandheem Festival. Thema van het festival is 'Hij leeft'. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Bekijk hieronder alvast de aftermovie van Strandheem Festival 2023 om een impressie te krijgen van de sfeer

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Je hebt de artiesten vast wel eens gehoord en gezien bij Nederland Zingt. Ann Michelle was op de laatste Nederland Zingt Dag in Utrecht en Remko ken je wellicht van liederen als ‘Groot is Uw trouw’ en ‘Ik heb U nodig’. Mannengroep Chapter4 zingt over Gods liefde en hoopt daarmee veel mensen te inspireren. Dit doen ze o.a. met liederen als ‘Toekomst vol van hoop’, ‘Nader mijn God tot U’ en ‘Licht in de nacht’. Samen met de muzikanten op het podium belooft dit een heel bijzondere middag te worden. Van harte welkom!

--:--