Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuwe artiesten Nederland Zingt Event bekend: Kees Kraayenoord en Sharon Kips!

12 oktober 2023 · Leestijd 3 min

Yes! Kees Kraayenoord en Sharon Kips komen op 11 november zingen op het Nederland Zingt Event in Leiden! In dit artikel stellen we deze twee artiesten kort aan jullie voor.

Kees Kraayenoord 

Kees Kraayenoord is zanger en voorganger van een evangelische gemeente in Veenendaal. Hij is in Christelijk Nederland een bekende artiest. Ook bij Nederland Zingt is hij regelmatig te gast. Kees weet liederen op een bijzondere manier te vertolken, zodat de zang en muziek vele harten raken. Dat hij aanwezig is op het tweede Nederland Zingt Event, in Leiden, daar zijn we erg blij mee! Beluister hieronder het lied 'Zie de stroom van Jezus' liefde' gezongen door Kees Kraayenoord. Een prachtig lied dat natuurlijk ook niet kan ontbreken op 11 november in Leiden! We kijken er naar uit om dit samen in een volle Hooglandse Kerk te zingen.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Sharon Kips

Gospelzangeres Sharon Kips is bij het grote publiek bekend als winnares van het programma X-factor in 2007. Ze heeft een ongelofelijke mooie stem. Wat ze het liefste doet is samen zingen tot eer van God. En dat gaat ze met ons doen op 11 november! Gelukkig hebben Nederland Zingt-volgers al vaker van samenzang met haar kunnen genieten. Beluister 'Als een hert' in de video hieronder, om alvast in de stemming te komen voor het Nederland Zingt Event in Leiden. 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Thema: Wij delen de liefde 

Het thema van deze editie is ‘Wij delen de liefde’, waar Jurjen ten Brinke over zal spreken. Bezoekers zingen samen met Kees, Sharon én het grootste mannenkoor van Nederland; Mannenkoor de Gouwestem uit Waddinxveen. De tweede editie vindt plaats op een unieke locatie met een orgel van meer dan 700 jaar oud. Met zijn 3000 pijpen, de artiesten, het grootste mannenkoor van Nederland én onder leiding van organist Martin Mans staat er een prachtige dag op de bezoekers te wachten. 

De dag bestaat uit een ochtend- en een middageditie. Het programma is, op enkele liederen na, hetzelfde. Het ochtendprogramma begint om 10.00 en het middagprogramma om 14.30. Tickets zijn te reserveren op nederlandzingt.eo.nl/event. Vrienden van Nederland Zingt ontvangen op één kaartje 50% korting.

Bestel hier je kaarten voor het Nederland Zingt Event Leiden
--:--