Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Podcast 'Kerk en Ik' tijdens de Nederland Zingt Dag: Elbert Smelt gaat in gesprek met drie bijzondere gasten

2 november 2022 · Leestijd 2 min

We vertelden jullie al eerder over de podcast 'Kerk en Ik'. Daarin gaat presentator Elbert Smelt op zoek naar het antwoord op de vraag waarom hij niet met en zonder de kerk kan. In een reeks speciale afleveringen gaat het over muziek in de kerk. In de laatste aflevering van de reeks was Elbert te gast bij de Nederland Zingt Dag, en sprak hij een paar bijzondere gasten.

Deze laatste aflevering van Elberts serie over muziek in de kerk vindt plaats in een afgeladen Jaarbeurs in Utrecht. Elbert is namelijk op de Nederland Zingt Dag! Deze editie is extra bijzonder want door corona kon deze dag twee jaar niet doorgaan. Tijdens de pauze van het programma mag Elbert op het hoofdpodium een mooi gesprek voeren over de kracht van samen zingen.

Aan tafel zitten drie fijne gasten: Albert-Jan Schol, producteigenaar van Nederland Zingt, hij houdt zich binnen de EO bezig met alles dat met zingen en bidden te maken heeft. Ook is Nynke Dijkstra van de partij. Zij is voorganger en adviseur van de PKN op het gebied van muziek. Je hoorde haar al in de tweede aflevering van deze serie. En we hebben ook een zangeres aan tafel, namelijk Ann Michelle Lee, zij staat vandaag voor het eerst van haar leven op de Nederland Zingt Dag. Ze is aanbiddingsleider in Redemption Church en stelt zich tijdens de podcast aan je voor.

Luister de podcast hier

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--