Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prachtig! Deze zandschildering bij 'verborgen zegen'

Prachtig! Deze zandschildering bij 'verborgen zegen'

26 oktober 2023 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Zandtovenaar Gert van der Vijver maakte een prachtige schildering bij het lied 'verborgen zegen'. Wil je meer van dit soort prachtige zandschilderingen op live muziek zien? In november gaan Gert en zijn familie op tour door het land! En jij kunt er bij zijn. Lees verder voor meer informatie.

Vooral de zin 'We bidden voor Uw vrede waar de hoop vervlogen is' raakt, nu de situatie in Israël en de Gazastrook zo ontzettend hopeloos lijkt. Het lied wordt gezongen door dochter Sera van der Vijver. Ook zij zal er in de samenzang-tour in november bij zijn. 

Locaties tour 

Op 5 plekken in Nederland komt de familie Van der Vijver bezoekers een onvergetelijke avond bezorgen. Te weten: Rijnsburg, Genderen, Alphen aan den Rijn en Drachten. In Ijlst gaat het om een middagvoorstelling waar ook opnames voor de EO gemaakt worden. De bijzondere concerten zijn tot stand gekomen door een samenwerking van EO Nederland Zingt en de de Protestantse Kerk Nederland. Een kaartje kost 14,50 euro en voor kinderen is het concert nog geen tientje. Klik voor meer informatie op de button hieronder. 

Tickets en info
--:--