Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Publiek gezocht voor de uitzending van aanstaande zaterdag

10 september 2020 · Leestijd 3 min

Vanwege de huidige maatregelen is er bij onze opnames geen publiek aanwezig. Dat vinden we erg jammer, want publiek is belangrijk voor Nederland Zingt! Daarom hebben we een nieuwe, belangrijke rol voor ons publiek bedacht. Lees snel verder!

Jij in de uitzending?!

We hebben verschillende manieren bedacht waarop jij betrokken kunt zijn bij de uitzending. Kies de manier die het beste bij je past en laat van je horen.

1. Live in de uitzending via Skype

Heb jij een brandende vraag voor Elbert Smelt of Mirjam Bouwman? Of wil je iets delen rondom het thema van de uitzending? En vind je het leuk om live in de uitzending te komen? Dan is dit je kans! Stuur voor aanstaande zaterdag 13:00 uur een mailtje met jouw vraag en Skype-gegevens naar nederlandzingtonline@eo.nl. Wie weet nemen we contact met je op en stel jij aanstaande zaterdag tussen 18:15 en 18:45 uur jouw vraag live in de uitzending.

Let op: het is hiervoor belangrijk dat je een Skype-account hebt en aanstaande zaterdag beschikbaar bent. We willen dit onderdeel ook in de repetities van zaterdagmiddag al testen, dus houd daar ook rekening mee.

Een Skype-account kun je vrij gemakkelijk aanmaken. Klik hier voor meer informatie.

2. Stuur een video in

Vind jij live in de uitzending veel te spannend of heb je geen Skype-account, maar heb je toch een belangrijke of originele vraag voor Elbert of Mirjam? Dan kun je jouw vraag ook zelf opnemen met je telefoon, tablet of iPad. Vervolgens stuur je die video naar nederlandzingtonline@eo.nl en wie weet gebruiken we dan wel jouw video in de uitzending en wordt je vraag live beantwoord. Je kunt je video insturen tot en met zaterdagmiddag 12 september, 13:00 uur.

3. Praat mee via YouTube

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij liever niet in beeld bent. Toch heb je misschien wel een leuke vraag voor Elbert of over de liederen die we zingen. Ook daar is ruimte voor. Tegelijk met de televisie-uitzending, zenden we diezelfde uitzending namelijk ook uit via YouTube. Daar kun je via de chatfunctie meepraten over de uitzending en jouw vraag of opmerking achterlaten. De meest originele vragen en reacties zullen in de uitzending besproken worden.

--:--