Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Sela op Kersttour door Nederland, en jij kunt er bij zijn!

28 september 2023 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De band Sela gaat op Kersttour door Nederland! Van 30 november tot 23 december kun je op een unieke manier het Kerstverhaal beleven. Met klassieke Kerstnummers en bijzonder uitgevoerde eigen liederen neemt Sela je mee terug naar de geboorte van Koning Jezus.

'Verstild, intiem, groots en feestelijk', zo omschrijft de band de avonden zelf. Het beloven (meezing)concerten te worden waar je de verbinding voelt met andere christenen om je heen. Samen God loven met een programma van nieuwe én bekende Sela-liederen in combinatie met oude vertrouwde kerstliederen. 

Kersttour Sela

Dat de band prachtige muziek maakt, weten we. Ze zijn regelmatig te gast bij Nederland Zingt. Een paar jaar geleden namen we nog twee Kerstliederen met hen op: 'Maria, had je door' en 'Kerstnacht boven Bethlehem'. 'Ere zij God, hoog in de hemel. Vrede hier op aarde. Laat ons zingen door de eeuwen, engelen en mensen samen.' Dat smaakt naar meer!

'Immanuël - God is met ons', dat is de naam van de Sela-tour. Op maar liefst 15 plekken door heel Nederland is Kerst met Sela te beleven. Wie naar zo'n concert wil, moet wel een beetje snel zijn. Sommige concerten zijn namelijk al uitverkocht. 

Overzicht concerten Sela
--:--