Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Stel je vraag aan Amanda Lock live in de uitzending!

17 september 2020 · Leestijd 3 min

Wat is voor Amanda Lock het mooiste aan aanbiddingsleider zijn? En hoe komt een lied tot stand voor Schrijvers voor Gerechtigheid? Door welke andere zangers en zangeressen wordt Amanda in haar werk geïnspireerd? Zomaar wat vragen die je aan Amanda Lock zou kunnen stellen aankomende zaterdag, wanneer ze te gast is in onze live-uitzending.

Stel je vraag live in de uitzending

Heb jij nou ook zo’n mooie, bijzondere of originele vraag aan Amanda? En vind je het leuk om live in de uitzending te komen? Stuur dan voor zaterdag 19 september, 13.00 uur een mailtje met jouw vraag en Skype-gegevens naar nederlandzingtonline@eo.nl. Wie weet nemen we contact met je op en stel jij aanstaande zaterdag tussen 18.15 en 18.45 uur jouw vraag live in de uitzending.

Let op: om live in de uitzending te kunnen komen, is het belangrijk dat je een Skype-account hebt en aanstaande zaterdag beschikbaar bent. Dit onderdeel van de uitzending wordt ’s middags ook gerepeteerd, dus houd daar rekening mee.

Geen Skype-account? Een Skype-account kan je gemakkelijk zelf aanmaken. Klik hier voor meer informatie.

Stuur een video in

Heb je geen Skype-account, ben je misschien zaterdag niet beschikbaar, of vind je live in de uitzending nog te spannend? Dan mag je je vraag voor Amanda natuurlijk ook van tevoren opnemen. Dit kan je zelf doen met je telefoon, tablet of iPad. De video is bij voorkeur horizontaal (liggend) gefilmd. Vervolgens stuur je die video naar nederlandzingtonline@eo.nl. Wie weet gebruiken we jouw video in de uitzending en word je vraag live beantwoord.

Voor de video geldt: deze kan je insturen tot zaterdag, 12.00 uur.

Praat mee via YouTube

Ben je liever niet in beeld tijdens de uitzending, maar wil je toch een vraag stellen? Dat kan ook! Bekijk de uitzending via YouTube en stel via de chat je vraag. Ook kan je daar je reacties op de uitzending delen. Al veel mensen nemen wekelijks deel aan de chat, dus ook jij bent van harte welkom om mee te praten!

Meer weten over Amanda Lock?

Wil je wel een vraag stellen aan Amanda, maar weet je eigenlijk nog niet zo goed wie ze is? Lees dan dit artikel, of bekijk de onderstaande beelden van de Nederland Zingt Dag 2018 nog eens.

--:--