Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Stel jij je vraag aan Lucas Kramer zaterdag live in de uitzending?

29 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Misschien heb je het al gelezen: aankomende zaterdag (31 oktober) is Lucas Kramer te gast in onze live-uitzending. Dat betekent natuurlijk dat hij enkele prachtige liederen voor ons gaat zingen rondom het thema ‘U bent mijn rots’, maar ook dat we met hem in gesprek mogen gaan.

Stel je vraag

Ben jij nou benieuwd wat het thema ‘U bent mijn rots’ voor Lucas betekent, wat zijn favoriete lied is om te zingen, of heb je een andere leuke, originele vraag voor hem? Stel deze dan live in de uitzending!

Stuur uiterlijk zaterdag 31 oktober, 13:00 uur een mail naar nederlandzingtonline@eo.nl met jouw vraag voor Lucas en je Skype-gegevens. Wie weet nemen we contact met je op en stel je aanstaande zaterdag tussen 18:15 en 18:45 uur jouw vraag aan Lucas.

Om in de uitzending te kunnen komen, is het belangrijk dat je een Skype-account hebt en zaterdag beschikbaar bent. Dit onderdeel van de uitzending wordt ’s middags ook gerepeteerd, dus houd daar rekening mee.

Verder is het belangrijk dat je oortjes met een microfoon, bijvoorbeeld de oortjes van je telefoon, bij de hand hebt. Zo is jouw vraag aan Lucas goed te verstaan.

Geen Skype-account? Een Skype-account kan je gemakkelijk zelf aanmaken. Klik hier voor meer informatie.

Meezingen met Lucas

Heb je nou geen vraag aan Lucas, maar lijkt het je wel heel tof om samen met hem te zingen? Dat kan ook ! Lucas zal samen met een virtueel koor het lied ‘Vaste rots van mijn behoud’ zingen. Lees hier hoe jij ook deel kan uitmaken van het virtuele koor.

--:--