Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Voorpret voor het Nederland Zingt Event Leiden: de aftermovie van de eerste editie in Apeldoorn

30 oktober 2023 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

11 november is het zover! Dan is Nederland Zingt in Leiden. Samen met honderden mensen zingen, God groot maken en elkaar ontmoeten. De eerste editie van het Nederland Zingt Event afgelopen voorjaar in Apeldoorn was een groot succes. Bekijk de aftermovie om alvast helemaal in de stemming te komen voor de tweede editie in Leiden!

In Leiden zal Jurjen ten Brinke spreken over het thema 'Wij delen de liefde'. Sharon Kips, Kees Kraayenoord, mannenkoor de Gouwe Stem, The Choir Company Vocals en veel getalenteerde muzikanten zullen de muziek en samenzang verzorgen. Wil je erbij zijn, bestel dan snel je kaartje. Want de middageditie is al bijna uitverkocht! 

Er is een ochtend- en een middagprogramma. De programma's zijn, op enkele liederen na, hetzelfde. Het ochtendprogramma begint om 10.00 en het middagprogramma om 14.30. Wie er bij wil zijn moet snel zijn.

Bestel hier kaarten voor het Nederland Zingt Event in Leiden

50 procent korting voor vrienden

Een ticket voor het Nederland Zingt Event kost € 30 per persoon. Deze prijs is inclusief een programmaboekje en exclusief € 1,- boekingskosten. Vrienden van Nederland Zingt ontvangen op één kaartje 50% korting.

--:--