Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Aanstaande zaterdag bij Nederland Zingt: Giovanca

2 december 2021 · Leestijd 2 min

Voor veel mensen is ze inmiddels bekend als presentatrice van Op1: Giovanca. Maar daarnaast is ze ook zangeres. En aanstaande zaterdag is ze bij ons te gast.

Al vroeg in haar leven begon Giovanca met zingen; eerst thuis met haar gezin, en niet veel later ook professioneel. Vooral als koorzangeres voelt ze zich het beste op haar plek. Giovanca wordt zaterdag dan ook bijgestaan door vier geweldige vocalisten.

Giovanca’s geloofsleven

Met alle liederen die Giovanca in deze uitzending zingt, neemt ze ons mee naar een periode uit haar geloofsleven. Zo begint ze met het lied ‘In de sterrenpracht zie ik zijn werk’, een lied dat Giovanca als kind al graag zong. Ook komen er liederen voorbij als ‘De kracht van uw liefde’ en ‘Jezus, wij verhogen U’. Met Henk gaat ze in gesprek over wat die liederen voor haar betekenen.

Voorproefje: ‘De kracht van uw liefde’

Op indrukwekkende wijze zingt Giovanca aanstaande zaterdag ‘De kracht van uw liefde’. Ze begint in het Papiaments, en vervolgt het lied in het Nederlands. Kijk en luister nu alvast naar dit bijzondere lied!

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Meer informatie

Wil je nog meer lezen over deze uitzending of ben je benieuwd naar welke liederen Giovanca nog meer gaat zingen? Klik dan hier.

Nederland Zingt - Zaterdag 4 december - 18:12 uur - NPO 2 en YouTube

--:--