Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De programmering voor het Hemelvaart en dit weekend: Twéé keer Nederland Zingt en Songs of Praise!

23 mei 2022 · Leestijd 2 min

Voor de aankomende week staat er veel moois voor jullie klaar. Zo zijn er wel twee nieuwe uitzendingen van Nederland Zingt ingepland voor Hemelvaartsdag en zaterdag 28 mei! Ook is er op zondag 29 mei weer een mooie aflevering van Songs of Praise te zien.

Donderdag: Nederland Zingt op Hemelvaartsdag

Speciaal voor Hemelvaartsdag zendt Nederland Zingt een extra aflevering uit! In deze aflevering beleven we het verhaal van Hemelvaart samen met Jurjen ten Brinke die een prachtige overdenking deelt. Deze overdenking wordt omlijst door de zang van onder andere Mannenensemble Espressione samen met Tenira Sturm, het ADEM Project en Sela! We zingen samen 'Heer, ik hoor van rijke zegen', 'Groot is Uw trouw' en 'Toekomst vol van hoop. 

Bekijk hier wat we verder samen gaan zingen. 

Jafeth_Sifra_Beckx.jpeg

Zaterdag: Tussen Hemelvaart en Pinksteren (special)

Met deze aflevering kijken we terug op Hemelvaart en maken we ons klaar voor Pinksteren. Onbegrip maakt plaats voor hoop en verwachting, en dat horen we ook terug in de liederen. Er is gekozen voor een prachtige mix van liederen en artiesten. Zo horen we Circle of Friends met 'Heerser over alle dingen', Mozaiek Worship met 'Kroon Hem met gouden kroon', en ook Jafeth en Sifra Bekx komen voorbij met 'Vul dit huis met Uw glorie'. Het belooft een prachtige uitzending te worden. Maak je klaar om heerlijk mee te zingen.

Lees hier de hele samenstelling.

Zondag: Songs of Praise

Op zondag dit keer géén Nederland Zingt, maar het prachtige Engelse Songs of Praise! Vanuit Greenwich horen we prachtige klassieke liederen die via de ondertiteling mee te zingen zijn. Lees hier meer.

songs-of-praise-wide-2
--:--