Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit enthousiaste koor komt ook zingen op de Nederland Zingt Dag: Gospelkoor G-Roots!

21 september 2022 · Leestijd 3 min

Vorige week mochten we bekend maken dat Pearl Jozefzoon ook komt zingen op de Nederland Zingt Dag. En, nu alwéér goed nieuws: Ook Gospelkoor G-Roots is er bij! Je kent hun al van een eerdere uitzending van vlak voor de zomer. Dit ontzettend enthousiaste gospelkoor zorgt ervoor dat je niet op je stoel blijft zitten. De manier waarop zij God prijzen is gewoon aanstekelijk!

Over G-Roots

Dit voorjaar waren ze voor het eerst te gast bij Nederland Zingt. Dit talentvolle koor, onder leiding van Jennefer Zichem, timmert al een aantal jaar aan de weg in Nederland op een veelzijdige manier. In 2002 begon Jennefer samen met twee vriendinnen een klein trio, en zo langzamerhand groeide het uit tot een hechte groep vrienden die op veel plekken samen zingt.

Zo verzorgen ze veel kerkdiensten, maar stonden ze zélfs in het voorprogramma van Guus Meeuwis. Ook waren ze ook te zien in een voorstelling bij Eva, 'Amazing Grace'. Daarnaast mogen ze vaak begrafenissen of bruiloften muzikaal omlijsten. Hen maakt het niet uit of een optreden groot of klein is, ze weten elke keer te bemoedigen én ontroeren met de aanstekelijkheid van hun liederen.

We zijn ontzettend blij dat we hun dit jaar voor het eerst ook gaan horen op de Nederland Zingt Dag!

Bekijk hieronder een prachtige medley van 'I surrender all', 'It is well' en 'Holy, Holy, Holy':

Bekijk hier een prachtige medley

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wil jij kaartjes kopen?

Om kaartjes te kunnen kopen moet je vriend zijn van Nederland Zingt. Dan ontvang je een kortingscode voor een eerste kaartje, en kun je in totaal vier kaartjes aanschaffen!

Heb je vragen over vriend zijn? Lees dan gelijk dit artikel, waarin Jurjen en Tirza samen in gesprek gaan over de Nederland Zingt Dag. 

Ik heb al een kortingscode en ga ze kopen! Ik ben nog geen vriend dus ik ga me eerst aanmelden
--:--