Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Download Nederland Zingt liederen voor jouw (kerk)stream

30 maart 2020 · Leestijd 2 min

Door de coronacrisis zijn veel kerken gesloten. Gemeentes kiezen er nu voor om diensten online te organiseren. Sommigen doen dit via een liveverbinding, en anderen delen op zondag weer een mooie kant-en-klare video. Hoe je je kerkdienst ook beleeft, Nederland Zingt wil graag een steentje bijdragen.

Via deze website kan je een selectie van Nederland Zingt liederen downloaden. Deze kan je dan gebruiken voor je (online) kerkdienst. Naast de liederen in deze lijst is het ook toegestaan om al onze andere liederen, die op YouTube te vinden zijn, te gebruiken.

Veel kijk-, luister- en zangplezier!

Streamen via YouTube

Wordt de kerkdienst via YouTube gestreamd? Dan ontvangen wij graag via de mail de YouTube-link van jouw gemeente. Wij zetten die dan op een witte lijst zodat de stream niet geblokkeerd wordt vanwege auteursrechtenschending en jullie ze met een gerust hart kunnen streamen. Mail naar nederlandzingtonline@eo.nl. Dank je wel.

Meer dan 250 aanmeldingen

Update januari 2021: inmiddels hebben we meer dan 250 YouTube-kanalen aan onze witte lijst mogen toevoegen. Daarnaast zijn er ook veel kerken die streamen via een ander platform, bijvoorbeeld kerkdienstgemist.nl. Uiteraard is het verdrietig dat we niet gewoon samen kunnen zingen, maar we zijn blij dat we op deze manier kunnen bijdragen aan muziek in de kerkdiensten.

--:--