Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jongeren bedanken volgers Nederland Zingt: De EO-Jongerendag gaat door!

8 januari 2024 · Leestijd 2 min

Goed nieuws! De EO-Jongerendag 2024 gaat door dankzij grote steun van de vele giftgevers! Er is bijna genoeg geld opgehaald voor dit grootste christelijke jongerenevent van het land. Mede dankzij de volgers van Nederland Zingt, want tijdens het Nederland Zingt Event in Leiden werd gul gegeven.

Foto: Nathan Reinds

Al bijna 50 jaar is de EO-Jongerendag een dag waarop duizenden christelijke jongeren kunnen ervaren dat ze er niet alleen voor staan. Het is een dag vol muziek, sprekers en ontmoeting. Jongeren voelen zich er verbonden met elkaar en met God en worden uitgedaagd om hun geloof handen en voeten te geven in hun eigen omgeving. De ticketprijzen voor de EO-Jongerendag zijn laag, zodat deze dag toegankelijk is voor alle jongeren in Nederland.

8.500 euro

Tijdens het Nederland Zingt Event op 11 november in Leiden werd gecollecteerd voor de EO-Jongerendag. De collecte bracht meer dan 8.500 euro op. Daar zijn zijn de organisatoren alle gevers heel dankbaar voor! Nu er bijna voldoende geld is opgehaald, krijgen 15.000 jongeren weer de kans om Gods liefde te ervaren. Wilke Stuij bedankt alle gevers namens de jongeren en de organisatie in onderstaande video.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Laatste beetje

Er was 400.000 euro nodig om de jongerendag door te kunnen laten gaan. Dat bedrag is bijna volledig opgehaald. Er ontbreekt nog 50.000 euro. Maar de organisatie vertrouwd erop dat dat goed komt, zegt Wilke. Doneren kan nog steeds via de website van de EO-jongerendag. Door een maandelijkse of jaarlijkse gift over te maken, helpt u de organisatoren om ook de komende jaren deze impactvolle dag voor jongeren mogelijk te maken.

Tickets

Vanaf maandag 8 januari zijn er kaartjes te verkrijgen voor de EO-Jongerendag 2024. Ga voor meer informatie naar eojongerendag.nl.

--:--