Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Mijn vader leefde met volle teugen'

15 september 2020 · Leestijd 2 min

Leef met volle teugen is voor Mariska Brinkman een bijzonder lied. Afgelopen jaar overleed haar vader aan de gevolgen van een hersentumor en dit lied doet Mariska denken aan de mooie momenten die zij met hem beleefde. ‘Hij was dat lied en genoot altijd van het leven, vertelt ze.

‘Als ik dit lied hoor, dan doet mij dat denken aan mijn vader. Ik haal veel kracht uit dit lied. En ik ben dankbaar dat ik nog zo’n tijd van hem heb kunnen genieten.’

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's

‘Als ik naar de foto’s kijk die ik van mijn vader heb dan word ik daar heel vrolijk van. Hij was altijd aan het lachen, ondanks dat hij zo ziek was.’

Mariska3_Cropped

Mariska's vader was zo enorm ziek door de gevolgen van een kanker. Voor de vierde keer in zijn leven kreeg hij een hersentumor en dit keer verspreidde de tumor zich door zijn hele hoofd.

Met het lied 'Leef met volle teugen' namen Elbert Smelt en Kinga Bán samen afscheid. Elbert: 'Dit lied samen maken en de clip schieten was ons ultieme afscheid.’ Kinga Bán overleed op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
--:--