Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mis het niet! Nederland Zingt Event in Leiden

2 november 2023 · Leestijd 2 min

Wil je ook een onvergetelijke dag met samenzang en mooie optredens van christelijke artiesten beleven? Kom dan naar het Nederland Zingt Event in Leiden. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de ochtendeditie van 11 november om 10.00 uur. De middageditie is uitverkocht.

Koop hier je kaartjes

Samenzangliederen opnieuw gearrangeerd en uitgevoerd door topmuzikanten. Het wordt een feest van herkenning voor iedereen die aanwezig is. Onder meer zanger Kees Kraayenoord en zangeres Sharon Kips zullen ons meenemen in aanbidding. Samen met mannenkoor de Gouwe Stem en vocalisten van The Choir Company. 

Voorpret voor het Nederland Zingt Event Leiden: de aftermovie van de eerste editie in Apeldoorn

Lees ook over:

Voorpret voor het Nederland Zingt Event Leiden: de aftermovie van de eerste editie in Apeldoorn

Tipje van de sluier

Tijdens het event zingen we bekende liederen die ons verbinden. Denk aan 'Ik zal er zijn', 'Jezus overwinnaar' en 'Psalm 121'. De samenzang wordt een mooie mix van liederen uit verschillende christelijke tradities, van Psalmen tot Opwekkingsliederen. Met het orgel en met een band. Samen zingen we tot eer van dezelfde liefdevolle Vader. Samen geloven we. 

Het thema van het Nederland Zingt Event in Leiden is 'Wij delen de liefde'. Voorganger en EO-presentator Jurjen ten Brinke zal met ons stilstaan bij de betekenis hiervan. We hopen op een bijzonder samenzijn in de prachtige Hooglandse kerk in Leiden. Daar staat ook een bijzonder Engels orgel.

Mooi! 'Ga nu heen in vrede' op het Father Willis-orgel in Leiden

Lees ook over:

Mooi! 'Ga nu heen in vrede' op het Father Willis-orgel in Leiden

Kaarten

De dag bestaat uit een ochtend- en een middageditie. Het programma is, op enkele liederen na, hetzelfde. Het ochtendprogramma begint om 10.00 en het middagprogramma om 14.30. Tickets zijn te reserveren op nederlandzingt.eo.nl/event. Vrienden van Nederland Zingt ontvangen op één kaartje 50% korting.

--:--