Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nederland Zingt Dag wordt verplaatst

20 maart 2020 · Leestijd 2 min

We kregen er al steeds meer vragen over en achter de schermen is de afgelopen week hard gezocht naar een passende oplossing voor de Nederland Zingt Dag in verband met de corona-pandemie. We zijn blij dat die oplossing er nu eindelijk is! De Nederland Zingt Dag is verplaatst naar zaterdag 7 november 2020. De tickets die al zijn besteld, blijven geldig. Onder andere Dwight Dissels en Suzanne van der Velde werken aan de negentiende editie van het evenement mee.

Gezondheid is prioriteit

De veiligheid en gezondheid van bezoekers staan bij de Nederland Zingt Dag voorop. “Daarom houden we de ontwikkelingen de komende maanden nauwlettend in de gaten”, geeft eindredacteur Albert-Jan Schol aan. “Vooralsnog verwachten we dat we op 7 november een fijne en bemoedigende dag kunnen organiseren, met alle bezoekers die er op 25 april ook bij zouden zijn.”

Persoonlijk bericht

De tickets die al zijn besteld blijven geldig. Iedereen die al een kaartje voor de Nederland Zingt Dag had, krijgt zo snel mogelijk van ons persoonlijk bericht met meer informatie. We begrijpen dat dit bericht vragen kan oproepen, maar het is belangrijk om eerst de persoonlijke mail af te wachten. Je kunt al wel vast kijken bij de veelgestelde vragen.

Liederen van hoop en troost

Wie houdt van samen zingen, hoeft overigens niet te wachten tot 7 november. Op NPO 2 is elke zaterdagavond en zondagmorgen ruimte voor de mooiste liederen uit kerken door het hele land. Zo is er zondagmorgen om 11.35 uur een speciale aflevering van Nederland Zingt Dichtbij; boordevol liederen van hoop en troost. In deze uitzending gaat Jurjen ten Brinke op pad met Brigitte Makkinje van Serve The City Amsterdam. Samen zoeken ze naar hoopvolle initiatieven nu ons land in de greep is van corona.

--:--