Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Bekijk de online Nederland Zingt specials voor Pasen met dominee Arie van der Veer

6 april 2023 · Leestijd 2 min

Op Goede Vrijdag en Paasmaandag stonden we samen stil bij de betekenis van Pasen. Dat deden we natuurlijk met mooie liederen. Ook bracht Arie van der Veer een prachtige overdenking. Je kunt de online-uitzendingen terugkijken via YouTube.

Dominee Van der Veer kampt al een tijd met gezondheidsproblemen. Toch wil hij graag met ons het verhaal van Pasen delen en wat het voor hem heel persoonlijk ook betekent. Juist in deze tijd!

Goede Vrijdag - 7 april 19.00 uur 

De eerste uitzending zal starten op vrijdagavond 7 april 2023 om 19.00 uur. We staan dan samen stil bij Goede Vrijdag, de dag waarop christenen het lijden en sterven van Jezus gedenken. Waarom is dat een toch een "goede" dag? In de liederen en de overdenking komen we dichter bij de weg die Jezus ging en de betekenis van zijn dood. 

Bekijk de Goede Vrijdag uitzending hieronder:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Tweede Paasdag (maandag) - 10 april 14.00 uur 

Het graf is leeg! Jezus is opgestaan. Het is tijd om met elkaar God te loven voor de genade die hij ons gaf. Dat gaan we doen met prachtige liederen. Zing je mee? We starten maandag 10 april 2023 om 14.00 uur. Het thema van de uitzending is 'Het wordt licht'. 

Bekijk de Tweede Paasdag uitzending hieronder:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Meer voor Pasen

Bekijk ook: 

--:--