Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Laatste kans! Stem op liederen voor Nederland Zingt-uitzendingen op Goede Vrijdag

18 maart 2024 · Leestijd 2 min

29 maart is het Goede Vrijdag. Christenen over de hele wereld gedenken dan het lijden en sterven van Jezus aan het kruis op Golgotha voor hun zonden. Op deze dag zijn er speciale uitzendingen van Nederland Zingt, op tv en YouTube. Welke liederen er gezongen worden, bepalen kijkers.

Stem hier

We hebben een lijst opgesteld met liederen die passen Goede Vrijdag. De vraag aan jou: Welke liederen zou je graag terug willen horen? Druk op de bovenstaande knop "stem hier" en laat je reactie achter. Invullen is supersimpel en kan tot en met maandag 18 maart.

Wij verzamelen alle reacties en de liederen met de meeste stemmen komen terug in de uitzendingen van vrijdag 29 maart. Allereerst is er die dag een tv-uitzending, om 10.30 uur op NPO 2. Deze uitzending duurt 25 minuten. 's Avonds volgt er op YouTube een langere uitzending met meer van de door jullie gekozen nummers en een overdenking van Jurjen ten Brinke. Abonneer je nu alvast gratis op ons kanaal. Dan krijg je een melding als de uitzending gaat beginnen.

Ga naar YouTube-kanaal van Nederland Zingt

Samen zingen, samen geloven

Samen zingen, samen geloven. Dat doen we bij Nederland Zingt. En regelmatig bepalen kijkers hoe onze uitzendingen er uit gaan zien. De laatste keer dat we de input van onze kijkers en volgers vroegen was voor een Youtube-uitzending van 17 februari. Bekijk die uitzending hieronder terug:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ken je meer mensen die graag mee zouden willen denken over deze uitzending van Nederland Zingt? Stuur dit artikel dan aan het door! Of misschien ken je een ouder iemand, je vader, moeder, opa of oma die ook graag een lied zou willen doorgeven maar niet zo goed is met internet. Help hem of haar een handje! Dat wordt vast gewaardeerd. Samen maken we er prachtige uitzendingen van! Dank voor het meedenken.

--:--