Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zo blikte Jurjen terug op de eerste twee seizoenen van Nederland Zingt Dichtbij

27 december 2021 · Leestijd 2 min

Wat hebben we de afgelopen tweeënhalf jaar prachtige uitzendingen van Nederland Zingt Dichtbij mogen maken! In de video’s hieronder, blikt Jurjen graag nog eens met ons terug op een aantal bijzondere afleveringen uit de eerste twee seizoenen, en vertelt hij ons wat je in de uitzendingen niet zag.

Seizoen 1

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Uitzendingen uit deze terugblik:

Seizoen 2

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

In bovenstaande video wordt gesproken over zelfmoord. Loop jij rond met gedachten over zelfmoord? Neem dan contact op met Stichting 113 Zelfmoordpreventie (0800 0113 en 113.nl)
 

Uitzendingen uit deze terugblik:

Seizoen 3

Zoals je misschien hebt opgemerkt, ontbreekt er nog een terugblik van het derde seizoen van Nederland Zingt Dichtbij. Jurjen zal deze week nog een aantal mooie uitzendingen van dit laatste seizoen met ons bespreken. Houdt de website en sociale media van Nederland Zingt dus goed in de gaten!

Laatste aflevering

Op 2 januari is de allerlaatste uitzending van Nederland Zingt Dichtbij. Natuurlijk is het erg jammer dat dit geliefde programma stopt, maar niet getreurd! Vanaf 9 januari zal er elke zondag het nieuwe programma ‘EO life’ te zien zijn, met persoonlijke verhalen, goede gesprekken en natuurlijk prachtige muziek. Lees alles over de nieuwe zondagochtend van de EO in dit artikel.

--:--