Ga naar submenu Ga naar zoekveld

9 november - Nederland Zingt Event in Sneek

Het event heeft een middag- en een avondeditie. De middageditie start om 14.30 uur en de avondeditie start om 19.30 uur. Het programma is nagenoeg gelijk, dus we adviseren om voor de middag óf de avond te kiezen.

Gratis ticket voor vrienden

Als vriend van Nederland Zingt kun je vanaf nu een gratis ticket bestellen. Je betaalt alleen €3,50 boekingskosten. Wil je Vriend van Nederland Zingt worden en een gratis ticket ontvangen? Klik dan hier. Binnen een week na aanmelding is je kortingscode (je EO-relatienummer) geactiveerd en kun je daarmee een ticket kopen. Je bent al vriend vanaf 5 euro per maand.

Mede dankzij jouw financiële steun en betrokkenheid kunnen we Nederland Zingt blijven maken, online christelijke muziek verspreiden en een event als deze organiseren.

€5,- vroegboekkorting

Ben je geen vriend van Nederland Zingt, maar wil er wel graag bij zijn op 9 november in Sneek? Maak dan gebruik van de vroegboekkorting. Als je vóór 2 juni 2024 de tickets bestelt, krijgt je 5 euro korting per ticket. Een kaartje voor het Nederland Zingt Event kost dan maar 25 euro in plaats van 30 euro. En neem ook je kinderen of kleinkinderen mee. Want voor kinderen tot 16 jaar geldt de speciale prijs van 15 euro per ticket.

Bestel tickets
--:--