Ga naar submenu Ga naar zoekveld

9 november - Nederland Zingt Event in Sneek

Wat kunnen we verwachten op 9 november?
Op 9 november organiseert de EO opnieuw een Nederland Zingt Event. Deze editie vindt plaats in de Martinikerk in Sneek. Het thema van het Event wordt binnenkort, bekendgemaakt. Samen zingen, ontmoeting en God aanbidden staan deze dag centraal. Je kan kaarten bestellen voor de middageditie of de avondeditie. Bekijk hier de samenvatting van het vorige event in Deventer.

Hoe zit het precies met de middag en avondeditie?
Er is een middageditie en een avondeditie. Dit zijn twee losse edities. Het programma is op een enkel lied na, hetzelfde. We adviseren dus om óf de middag te komen óf de avond.

Wat kost het Nederland Zingt Event? 
Een ticket voor het Nederland Zingt Event kost € 30 per persoon. Deze prijs is inclusief boekingskosten. Vrienden van Nederland Zingt ontvangen één gratis ticket per event (excl. € 3,50 boekingskosten). Een Early Bird ticket (t/m 01 juni) kost € 25 i.p.v. € 30 incl. boekingskosten.

Moet je Vriend zijn om naar het Event te mogen? 
Iedereen is van harte welkom op het Nederland Zingt Event. Vrienden kunnen wel één gratis toegangsticket per event verzilveren. Ook als je nu Vriend wordt, kun je binnen een week een gratis ticket verzilveren. Wil je Vriend van Nederland Zingt worden en een gratis ticket ontvangen? Klik dan hier. Binnen een week na aanmelding is je kortingscode (je EO-relatienummer) geactiveerd en kun je het ticket verzilveren. 

Wij willen met het gezin komen? 
Leuk en van harte welkom. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis. Kinderen t/m 16 jaar kunnen een ticket kopen voor €15 euro. Alle kaarten daarboven kosten € 30,- incl. boekingskosten per persoon of 25 euro als je bestelt voor 2 juni 2024.

Wat voor zitplaatsen zijn er beschikbaar? 
De zaal is opgedeeld in vrije zitplaatsen.   

Ik zit in een rolstoel/scootmobiel. Hoe kan ik reserveren? 
Ben je een rolstoel- of scootmobielgebruiker reserveer dan rolstoelkaarten. Er is een aantal plekken waar we een rolstoel of scootmobiel kunnen plaatsen. Er moet altijd een begeleider meekomen in verband met de veiligheid. Je boekt dus meteen twee plaatsen.

Is er een invalidentoilet in de kerk?
In de kerk is er een invalidentoilet aanwezig.

Ik ben slechthorend. Is er ringleiding beschikbaar? 
In de kerk is geen ringleiding beschikbaar. We vragen je contact met ons op te nemen via nederlandzingtonline@eo.nl, zodat we je een geschikte zitplaats kunnen aanbieden.

Waar kan ik parkeren?
Je kunt op verschillende plekken in Sneek de auto parkeren. Bijvoorbeeld in Parkeergarage Boschplein Sneek (Boschplein 7, 8607 CD Sneek) op 6 minuten loopafstand van de kerk, P+R Sneek (Kanaalstraat, 8601 GA Sneek) op 9 minuten loopafstand, Parkeerplaats Bolswarderpoort (Bolswarderweg 11, 8601 XV Sneek) ook op 9 minuten lopen van de kerk of in Parkeergarage Normandiaplein (Normandiaplein 7, 8603 CS Sneek) op 11 minuten loopafstand van de kerk. 

Personen met een gehandicaptenkaart kunnen overal gratis parkeren. Bij de kerk zijn enkele invalideparkeerplaatsen beschikbaar.

Voor verdere parkeerinformatie verwijzen we je graag naar de website van gemeente Súdwest-Fryslân.

Kan ik met het openbaar vervoer komen?
De kerk is ook met het OV goed bereikbaar. Het treinstation Sneek ligt op 8 minuten loopafstand van de Martinikerk. Reisinformatie is beschikbaar via https://9292.nl/.

Bestel hier je tickets voor het Nederland Zingt Event!

Ik ben vriend van Nederland Zingt en heb een vraag

Ontvang ik als Vriend automatisch één gratis ticket? 
Per vriend lidmaatschap krijg je één ticket per event gratis (excl. € 3,50 boekingskosten). We vragen je vriendelijk om het ticket te verzilveren door het ticket te bestellen via bovenstaande knop. Je kortingscode is je EO-relatienummer.

Wat als we 2x Vriend zijn?
Dat is geweldig! Bedankt. Je kan per reservering 1 kortingscode invoeren, dus het is dan wel nodig om twee boekingen te maken. Je kunt op de dag gewoon bij elkaar zitten omdat er vrije zitplekken zijn.  

Ik heb geen kortingscode gehad/ ben mijn code kwijt 
De kortingscode is je EO-relatienummer. Je vindt dit nummer o.a. bij de bankbetalingen. Hoe werkt het? 

·      Zoek bij de bankbetalingen naar de Vereniging Evangelische Omroep 

·      Open deze betaling 

·      In de betaling staat het EO rel. nr. (zie onderstaande voorbeeld) 

·       Met deze code ontvang je als Vriend van Nederland Zingt 1 kaartje (excl. € 3,50 boekingskosten)

Hoe werkt mijn kortingscode?  
1. Bestel tickets voor het Nederland Zingt Event 
2.Bij het afrekenen van de tickets staat een veld om de kortingscode in te voeren. 
3.Zodra de code is ingevoerd wordt de korting verrekend op 1 ticket. Je betaalt alleen € 3,50 boekingskosten. Let op: Na aanmelding als Vriend is je kortingscode uiterlijk binnen een week geactiveerd.

Heb je nog meer vragen? Laat het ons weten via eo.nl/service 

--:--