Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Het doet ons goed dat zoveel mensen aan ons denken.' Geniet ook van deze vrolijke video van de kinderen van Kinga

25 juni 2019 · Leestijd 2 min

Op Facebook staat een heerlijk filmpje van de kinderen van Kinga. In de auto zingen ze keihard mee met hun eigen cd 'Wij. Samen!'. Prachtig om te zien hoe ze genieten van hun eigen liedjes. Wij worden hier heel vrolijk van!

"Genieten jullie ook zo van het lekkere weer? Wij houden van de zon!" schrijft Reinder onder het filmpje. "De afgelopen weken kregen we veel lieve berichtjes binnen en het doet ons goed dat zoveel mensen aan ons denken." Dat er veel mensen aan Reinder en de kinderen denken, blijkt ook uit de vele reacties die onder het filmpje geplaatst worden. Van: "Wat geweldig om te zien." tot "Vorige week eens een andere cd in de auto gedaan maar dat duurde niet lang." Wat is het mooi dat deze cd inmiddels al zoveel harten heeft geraakt!

'Wij. Samen!'

De cd 'Wij. Samen!' is nog maar net uitgebracht, maar neemt nu al in veel gezinnen een grote plaats in. Op de cd zijn liedjes te horen van Kinga en haar kinderen. Liedjes die een grote plaats innemen in het gezin van Kinga.

Op Facebook schrijft Reinder: "We krijgen ook geregeld filmpjes toe gestuurd van kinderen die de “Wij. Samen!” liedjes aan het luisteren zijn. Worden de ouders er al gek van? Wij nog niet. We luisteren er nog met veel plezier naar. Vooral in de auto. Nu dus een “Wij. Samen!” Selfiefilmpje voor jullie van ons." Geniet mee van dit heerlijke, spontane filmpje!

Eerder deelden we de prachtige liedjes 'Nog steeds' en de 'Psalmenmedley' van deze cd.

--:--