Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zo verspreidt Make Some Noise Kids het licht van God

26 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Ken jij Make Some Noise Kids (MSNK) al? Deze groep kinderen zingt en danst voor God. Daarom worden ze ook wel de christelijke Kinderen voor Kinderen genoemd. Op dit moment besteedt MSNK veel aandacht aan hun actie ‘#licht’.

#licht

De hele maand oktober staat bij MSNK in het teken van #licht. Met deze actie willen de kinderen het licht van God verspreiden in een tijd waar we juist veel duisternis en donkerte zien. We zien niet alleen letterlijke duisternis door de dagen die steeds korter worden, maar de hele maand oktober zien we ook al voorbereidingen voor halloween.

MSNK verspreidt het licht bijvoorbeeld door hun vrolijke campagnelied. Luister het maar eens:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Naast het lied, verspreidt MSNK ook Gods licht door middel van #licht T-shirts. Deze worden niet alleen gedragen door de kinderen van MSNK zelf, maar door kinderen uit het hele land. Daarnaast hebben een aantal bekende christelijke artiesten zich aangesloten bij de actie en dit shirt gedragen. Zo liet Dwight Dissels ook weten mee te doen aan de actie van MSNK.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Meer weten?

Wil je nog meer weten over de campagne van MSNK? Kijk dan eens op hun website. Daar lees je alles over #licht, maar zie je ook heel veel foto’s van kinderen en artiesten die stralen in hun #licht T-shirts.

Nederland Zingt Dichtbij

Afgelopen zondag (25 oktober) zagen we Amy Herbold in Nederland Zingt Dichtbij. Amy zingt en danst bij Make Some Noise Kids. Jurjen ging in gesprek met haar, maar ook met haar opa en twee van haar klasgenoten. Hoe is het om te zingen en te dansen voor God? Hoe gaat het tijdens het videoconcert? Amy geeft Jurjen een kijkje achter de schermen.

Wil je de uitzending met Amy nog eens terugkijken? Dat kan hier!

--:--